Wednesday, August 4, 2010

pejalan yg memenat kan...

hari pertama...
tiga hari aku rase dunia nie milik aku...
aku smpai kat shah alam hari ahad ari too...
smpai sane dah pukol 7.30 mlm...
pasto igt kan nak jmpe ngan mama tp kepala ngh pening sbb xtau nak cari taxi kt mane...
yg si die too asik nak salah kan diri die sbb x bli mknn lg...
yg aku nie dah mcm owg glez nk pg jmpe die...
so dngn ikot kpla yg tgh biol nie aku terus pg lobby hotel n terus cri taxi pg sksyn 2..
otw aku pg sane die pown call aku than die trprnjat sbb die igt aku x jd pg...
padan muke die dgn gmbra nye die mrah aku sbb xbg tau die yg aku nk dtg...
tp padan muke aku jgk jd tunggul 1 jam stngh sbb tnggu die nk siap...
hahahaha...

hari kedua...
hari nie aku plan nak pg swimming tp mlg nye trbgon lewat...
hahaha bru je na brngan jd michle phellp..
tp tpt jam 2 ptg aku ngan kmba ku pg ke skyen 2 sbb nk kua ngn syg aku...
tp kali nie aku dah xjd tunggul lg...
that is my frst tme wanna to sunway..
hahaha mama jd pemandu pelancung kami...
than tme smpai too smpue dah die mcm owg glez sbb lapo...
than mama pown bwk kte owg kampong nie pg mkn mknn barat..
tah ape tah wendy's...
ma ngan aku pown mlakukn rutin harian kte owg mkn smbil brsila...
rock laa syg...
than kte owg pown pg brdating smbil jln2x ngan kaki dah nak trcabut nie...
hahaha..tp mmg best glez laa...
pling kelakar mama jd P.A kte owg...
kte owg pg giodano nak cri sluar...
than mama jd mcm promoter kte owg tong amik kan sulaur yg kte owg just tunggu kat fitting room...
aku just ckp "mama plis amik kan size 28"
hahaha dah mcm owg gaji laa plk...
sowi syg...

dah laa jap ag smbung pnat laa tlis...
hehehe

2 comments:

  1. i shuld been paid!! as a PA i guess..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete